Ontdek ons verhaal

De geschiedenis van onze uitgeverij

Op deze pagina ontdek je alles over de geschiedenis van onze uitgeverij. In 1994 startte Carré Cards als een klein project met slechts een handvol collecties. Inmiddels is onze onderneming een gerespecteerde en bekende naam geworden. Onze uitgeverij is 100 % Belgisch, iets waarop we trots mogen zijn! Ons indrukwekkende aanbod aan collecties en onze talloze vaste klanten binnen de detailhandel zijn daarvan het bewijs.

In 2018 werd de overname met VDH-Cards (Editions Van den Haute) afgerond. Dat bedrijf werd al in 1982 opgericht en is exclusief distributeur van onder andere Bug Art, Pictura, Gollong, Aquarupella en Jaz&Baz. Dankzij onze onderlinge samenwerking mogen we onszelf één van de toonaangevendste spelers op de Belgische en Luxemburgse markt noemen.

vdh cards logo
web overons
Belgische makelij

Wenskaarten van hoogwaardige kwaliteit

Onze producten worden enorm gewaardeerd om hun kwaliteit. We streven ernaar om constant betere papiersoorten, enveloppes, verpakkingen, druk- en afwerkingstechnieken te vinden. Bovendien stemmen we onze service geheel op jou als klant af.

Aangezien het ontwerp, de druk en de verpakking allemaal in eigen beheer gebeuren, hoef je dus niet naar verschillende partners te zoeken. Wij garanderen je hoogwaardige artikelen van Belgische makelij.

Aarzel niet om ons te contacteren als je verdere inlichtingen wenst. Ons ervaren team van vertegenwoordigers staat steeds klaar om samen naar de beste oplossing te zoeken.

Talen/licenties

talen/licenties

Collecties

Categorieën